dijous, 6 d’agost del 2009

ANIMABLES


Intentar imitar la realitat i poder-la representar ha estat des dels temps antics més que una necessitat de l'ésser humà. Així, doncs, aquest nou llenguatge comunicatiu s'ha perfeccionat i ha esdevingut art. Des dels dibuixos primitius que trobem a les cavernes hem passat als dibuixos animats, destinats a fer-nos passar una bona estona davant de les nostres petites pantalles o a la pantalla gran -ara també a internet-. Amb ANIMABLES volem parlar d'aquestes bestioles modernes, i és que es tracta d'uns microespais de 30 segons en què donem a conèixer diversos aspectes del món de l'animació i els dibuixos animats.


Aquestes petites produccions s'emmarquen en la tendència de l'infotainment, ja que és una forma amena i divertida de descobrir les claus de l'animació audiovisual: orígens, tècniques, tecnologia... tot plegat il·lustrat amb els millors exemples. Ja tenim les cinc primeres càpsules, que pots veure a través de la pàgina principal del nostre web. Però la sèrie encara ha de créixer més.


Tu també hi pots participar enviant-nos els teus treballs, enllaços a vídeos d'animació que t'agradin o t'hagin cridat l'atenció o bé formulant preguntes que t'agradaria conéixer sobre el món de l'animació i els dibuixos animats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

como mola!!!

Mari ha dit...

Els ninos de plastilina sempre els he trobat molt entranyables :-)

J.P- ha dit...

Ostres! Enhorabona, molt interessants aquestes píndoles :D