divendres, 21 de desembre del 2007

Bода, el nou curtmetratge de BrainStorm

Destructiva, màgica, sensual...


вода / agua / aigua / vodstvo /
farvande / wateren / water /
veekogu / vedet / eaux / წყალი /
Gewässer / νερό / מים/ víz

acque / / abba / wody / água / apă
воды
/ vodstvo / voda / vatten /
vattenmassor / farvatten



[AIGUA]






... aviat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguna pista sobre l'argument?

Anònim ha dit...

Té pinta de ser alguna mena de documental mediambiental, no?

Anònim ha dit...

Jo aposto pel documental, sí...
Però bé, que, sigui el que sigui ja em fa ganes de veure-ho :)

Anònim ha dit...

Uhmmm... posant "aigua" en tants d'idiomes em fa pensar en una espècie de reflexió visual sobre la importància de l'aigua en les diferents cultures/ societats??
O potser és una segona part de "Les aventures de la Blaveta", però, en comptes d'anar dirigit a un públic infantil, pensat per a adults? Una mena de video educatiu perquè no malgastem l'aigua??!!!
Aiiiix! No ho sé, però vull veure-ho ja!!!! Jajajajajaa

BrainStorm Productions ha dit...

Gràcies per la vostra participació.

A PABLO li he de dir que encara no li puc avançar res sobre l'argument... Això sí, hi ha una escena en què la càrrega dramàtica serà important.

A SANDRA i MARC: Em temo que no heu encertat del tot. És cert que hi haurà imatges extretes de la realitat, però no per a construir un documental, sinó integrades en la ficció. (i, no, tampoc serà docuficció) ;)

I a l'ELI: M'ha sorprès molt que coneguéssis "Les aventures de la Blaveta"! Amb això em demostres que coneixes de llarg els treballs BrainStorm :) D'altra banda, tot i que és molt maca la idea que descrius com a "reflexió visual sobre la importància de l'aigua", no és exactament així. Tampoc no és cap video educatiu. Serà una història de ficció en què l'aigua tindrà molt de protagonisme, però encara cal treballar molt.

En tot cas, a tots plegats us he de dir que вода no es filmarà fins al febrer i que encara cal escollir actriu. Ha de ser una dona d'entre 30 a 40 anys (o que ho sembli), així que si esteu interessades o coneixeu algú que podria estar-ho... no dubteu en escriure:

brainstormproductions@telefonica.net

MOLTES GRÀCIES PER SER AMB NOSALTRES, GRÀCIES PER FER QUE BRAINSTORM SIGUI POSSIBLE.