dimarts, 8 d’abril del 2008

EA-TV comença les seves emissions online


EA-TV, el primer canal temàtic eurovisiu català ha començat ja les seves emissions a través del web www.euro-andorra.com i per youtube (www.youtube.com/euroandorra). D'aquesta manera el Primer Portal Eurovisiu dels Pirineus continua el seu ascens cap al lideratge dels llocs web eurovisius andorrans i s'expandeix a nivell europeu amb una proposta innovadora.
BrainStorm, que participa conjuntament amb EuroAndorra® en la realització d'aquest canal, us convida a fer-li un cop d'ull i a expressar les vostres opinions al mateix web de http://www.euro-andorra.com/, de forma senzilla, ràpida i sense registres.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajajjajajajajaja!!!!! Que bons que sou!!! :P
Un petonet!

Anònim ha dit...

m'encanta!

Anònim ha dit...

Penso que el portal d'euroandorra és una molt bona iniciativa des de tots els punts de vista i que, a més, està molt ben dissenyat visualment. espero que tant tu com l'agustí (de fet més ell, no? :P) tingueu molta sort amb el projecte!

Anònim ha dit...

Quan tendreu més videos? Sa veritat és que me va agradar molt quan vàrem veure'l sa meva germana i jo ahir s'horabaixa. Mos xapàvem es cul! (En carinyo, eh?) Si sou uns cracks!!!! És vera ;)

Anònim ha dit...

potable.