dijous, 27 de març del 2008

BrainStorm s'orgulleix d'oferir els seus serveis al portal Eurovisiu dels Pirineus


BrainStorm Productions està col·laborant amb EuroAndorra® en el rellançament del lloc web www.euro-andorra.com, el portal que s'ocupa de la participació andorrana al Festival d'Eurovisió.
A més de la pàgina web, conjuntament amb i per a EuroAndorra®, hem creat un nou canal televisiu d'emissió a través d'internet en què s'informa de tota l'actualitat referent a la participació del Principat d'Andorra a Eurovisió 2008 i de la seva representant, Gisela.
Es tracta d'una iniciativa innovadora i única en el món eurovisiu, tornant a portar EuroAndorra® al liderat dels llocs web euroandorrans. Tot plegat és en llengua anglesa, per a aconseguir una màxima difusió internacional del lloc web i de la informació euroandorrana.
Des de BrainStorm donem tot el nostre suport a aquesta iniciativa i apostem amb força pel rellançament d'EuroAndorra®!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

EEeeeeeei! És molt xula la pàgina aquesta. I quan es podrà veure la tele per internet? I com és que ho feu en anglès? Bé, és igual. Tinc ja ganes de veure-ho!!
Besets *

Anònim ha dit...

Hola. He arribat aquí de casualitat a través del google i he estat mirant videos de youtube. M'ha fet molta il·lusió trobar-te així, rubén!

Salutacions,
-Jordiet.

Anònim ha dit...

Felicitats!

Anònim ha dit...

M'encanta la seriositat que destil·la tot plegat. Bona nit i fins aviat! Ja saps que espero veure videos del que sigui però ben aviat!!

Anònim ha dit...

sort!