dimarts, 20 de novembre de 2007

Dia Internacional de la Infància

D R E T *A* S O M N I A R ...*

Dret a la igualtat, sense distincióde raça, religió o nacionalitat.Dret a una protecció especial de cara al propi creixement físic, mental i social.Dret a un nom i a una nacionalitat.Dret a una alimentació, habitatge i atenció mèdica adequats.Dret a una educació i atenció especials per als infants físicament o mentalment disminuits.Dret a comprensió i afecte per part de les famílies i de la societat.Dret a l'educació gratuita i a gaudir del joc.Dret a atenció i ajuda preferents en cas de perill.Dret a protecció contra l'abandonament i l'explotació en el treball.Dret a rebre una educació que fomenti la solidaritat, l'amistat i la justícia entre tothom.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

mola la foto

Anònim ha dit...

JUGAMÓN: per la tolerància i la multiculturalitat.
------------------

Tretze nens catalans formen la colla de "Jugamón". Tenen entre 9 i 13 anys i són de procedències culturals diferents. Cada setmana, un membre rebrà els altres a casa seva i els proposarà un joc propi del seu lloc d'origen.

A més, l'amfitrió ens mostrarà com és ell, el seu entorn, la seva manera de viure... En total, 13 jocs per jugar en espais tan diferents com el menjador, el pati, la plaça, el terrat, el bosc o, fins i tot, la platja!

"Jugamón" també mostrarà un recull de reflexions dels nens sobre els amics, la immigració, el divorci, la gastronomia, la música, la llengua, els animals... Els tretze nens parlen variants del català segons el lloc on viuen i tenen costums diferents.


La sèrie té l'objectiu de ser un espai educatiu on es mostri el valor de la convivència en la diferència.

EXTRET DE TELEVISIÓ DE CATALUNYA:

http://www.tv3.cat/
ptvcatalunya/
tvcPrograma.jsp?
seccio=tvcat&idint=2005

BrainStorm Productions ha dit...

Personalment, opino que "jugamón" és un molt bon programa. És una bona idea, i està ben realitzada en termes audiovisuals. Gràcies pel post.