dijous, 21 de febrer del 2008

Des de la renovació total del web de BrainStorm (novembre de 2007), fins al gener, el nombre de visites s'ha incrementat exponencialment. Tan sols el 21 de febrer entre les 15 i les 19h es registren 150 visites, desbancant el rècord de les 148 visites de la darrera setmana d'abril de 2006.

Aquest èxit es deu, sobretot, a la recent campanya de publicitat i relacions públiques, encetada el passat 14 de febrer i finalitzada el dia 20 del mateix mes.

Els pròxims passos seran la compra d'un domini propi, amb l'objectiu d'establir-nos, de forma consolidada, en l'espai web i expandir la nostra presència, amb la col·laboració de nous socis. A més, durant els propers mesos es redefinirà tota l'estructura interna, amb el reciclatge formatiu en l'àmbit del disseny gràfic i la direcció d'art, actualitzant el programari i continuant les millores en la nostra imatge.

Per tot això, no dubteu de visitar-nos a www.brainstormproductions.tk i en aquest espai de notícies per tal d'estar sempre al dia de les darreres novetats.

Totes les vostres qüestions o suggeriments les podeu enviar a través d'aquesta pàgina o bé directament al nostre correu electrònic: brainstormproductions@telefonica.net

Gràcies per fer-ho possible.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Is it spanish? French? Italian? Portuguese???
I'm sorry, but I can't understand ¬¬"

BrainStorm Productions ha dit...

Dear Amy:
The language that you read is catalan. This is the language used by the inhabitants of Catalonia.
We, the corporation, have the compromise of the promotion of the catalan language in our works, living equally with other languages, such as English (as we did with the short film 'kjoikhehoite'.
But we want to expand our works, so that, we also produce english and spanish creations.
I hope I clarified your doubts.

Sincerely,
Rubén Carcellé.
brainstormproductions@telefonica.net